Kampioenswedstrijd Zaamslag D 05-03-2011

Zaamslag D – Stormvogels D

ZaamslagD-SeoltoD 19-09-2009

Blauw Wit uit altijd lastig ….

Het is zaterdag 12 september 2009, we moeten uit tegen Blauw-Wit. De opstelling: Jet, Lieke, Manouk en Marilene spelen in het verdedigingsvak. Eline, Eva en Mario spelen in het aanvalsvak. We zijn met ons zevenen. De wedstrijd begint. Het wordt spannend, maar dan scoort Blauw-Wit 1-0 en even later scoort Blauw-Wit weer het is 2-0. Een minuut later scoort Blauw-Wit weer 3-0 staat het al. Maar een poosje later scoort Blauw-Wit weer al 4-0, de verdediging kan er niets aan doen! Zaamslag probeert enkele keren te scoren, maar dat lukt niet. Een paar minuten voor de rust, scoort Blauw-Wit nog twee doelpunten, het is nu 6-0.

De tweede helft.

Vlak na de rust scoren ze weer, het is7-0. De wedstrijd gaat verder en dan komt er een schot van Eva, en die zit, zij scoort uit een voorzet van Mario. Het is 7-1. Maar Blauw-Wit scoort weer, het is 8-1. Dan scoort Blauw-Wit nog 5 doelpunten. De wedstrijd is voorbij en het staat 13-1 voor Blauw-Wit.

Zaamslag D1 – TOGO DM2 16-05-09

De wedstrijd gebint over 5 minuten. Ons team is een wedstrijdje aan het doen.

De wedstrijd is begonnen Tamara verdedigt de bal. De bal is uit Jesse gooit in het is nog steeds 0-0 Jesse heeft gescoord het staat nu 1-1.

Het is wisselen Zaamslag krijgt uit Eline heeft gescoord het staat nu 2-1 voor Zaamslag. TOGO heeft nu de bal,nu heeft Zaamslag weer de bal,nu TOGO en nu Zaamslag weer nu TOGO weer en zijn heel goed bezig nog 7 minuten en dan is het rust.

Zaamslag aanval is heel goed bezig beter dan TOGO de bal is over de lijn.

Jet heeft de bal de bal is uit door TOGO daarna heeft TOGO de bal weer en gaat ten aanvallen ze scoren mis mis,het is rust de staan is nu 2-2.

De 2e helft gaat weer beginnen TOGO neemt uit en scoort de 2-3. Jesse scoort bijna nu scoort Jesse 3-3. TOGO scoort de 3-4 en Jesse de 4-4 ze zijn nu al 6 minuten bezig en TOGO probeerde te scoren maar dat lukt niet en Zaamslag heeft de bal weer maar TOGO pakt hem af en probeert te scoren maar hij was verdedigt. Ze spelen een beetje rond Lieke gooit de bal naar Eline maar mist. TOGO scoort weer in 15de minuut het is nu 4-5. Lieke scoort bijna en TOGO scoort de 4-6 ze hebben de bal weer en krijgen een strafworp en die is mis. Zaamslag heeft de bal het is heel spannend de laatste minuut is begonnen en TOGO scoort de 4-7 en het is voorbij jammer.

1e helft

Hoi we gaan bijna beginnen met de wedstrijd.

Evi,Jet en Lieke zitten aan de kant.

Demi heeft al in de 1e minuut gescoord 1-0. Jesse,Marcel,Demi en Eline zitten bij elkaar in het vak. Eva,Tamara,Mario en Emiel zitten ook in een vak. Jesse heeft 2-0 gemaakt. Demi heeft weer gescoord nu is het 3-0 ze wisselen van vak. Mario heeft gescoord 4-0 nu heeft Tamara gescoord het is 5-0.

2e helft

We hebben er zin in er wordt vlot over gespeeld Demi scoort in de 1e minuut goed zo! 6-0 voor ons.

Demi scoort in de 2e minuut goed! 7-0 voor ons. Het leek of er al weer gescoord is maar hij is afgekeurd. Er wordt van het ene vak naar het andere vak gespeeld. We zijn nog maar 10 minuten bezig 1 minuut later nog steeds niet gescoord. We beginnen te gapen want het is saai. Er wordt amper gescoord Lieke maakt er een potje voetbal van maar Emiel scoort in de 20e minuut 8-0 en nog eens in de 22e minuut 9-0 nog 3 minuten te gaan. Zullen we nog scoren? De bal is in ons vak en Lieke scoort in de laatste minuut 10-0.

Uitslag 10-0 voor Zaamslag D1

Scores Demi 4 Emiel 2 Jesse,Tamara,Mario en Lieke elk 1

14 maart 2009 1 na laatste wedstrijd in de zaal!

Zaamslag D1 – Top D1

Jesse,Marcel,Demi en Marilene waren als eerste aanval. Mario,Emiel,Tamara en Eva waren als eerste verdediging

Het ging heel goed. Na een paar minuten werd er al door ons team gescoord.

Tot aan de rust hebben we er geloof ik 5 gezet. Na de rust scoorde top er 1 maar wij nog 6 erbij.

Uitslag 11-1

Jammer dat ik van te voren niet wist dat ik een verslagje moest schrijven want nu heb ik niet zo goed opgelet. Eva Kroon.

Zaamslag D1 – Atlas D1

Het was onze tweede wedstrijd en we hadden er zin in maar het was vroeg voor iedereen.

De opstelling was als volgt: in de aanval Jesse, Marcel, Demi en Kim in de verdediging: Emiel, Mario, Janneke en Elke reserve: Tamara.

Dat bleek ook wel in de eerste helft want we stonden binnen nood time met 0-4 achter Atlas was erg snel en goed op elkaar in gespeeld

We hebben de schade kunnen beperken en het bleef 0-4 tot aan de rust,in de rust wilde we toch wel een stapje meer doen want dit moest beter.

Dus we gingen het veld weer op om aan de tweede helft te beginnen en na 5 min was het Jesse die een strafworp binnen gooid 1-4 we gingen ook goed rond spelen en we kregen hieruit ook wat kansen en na 10 minuten spelen in de tweede helft kon Demi scooren door een afstand schot binnen te gooien 2-4.

Het ging steeds beter draaien in beide vakken we konden in de verdedeging ook redelijk wat balen onderscheppen maar het verschil was te groot om de wedstrijd nog om te draaien,maar we kunnen tevreden zijn over de tweede helft

groetjes de D’s

Eerste wedstrijd van het seizoen (6-9-2008)

Het was weer zover na een lekkere vakantie mochten we weer beginnen aan een nieuw veld seizoen.

Dus vertrokken we zaterdagmorgen om half tien richting Kapelle voor onze eerste wedstrijd.

De opstelling was als volgt: in de aanval: Jesse, Emiel, Demi en Marilene. In de verdediging: Marcel, Mario, Janneke en Kim. Reserve Ard-jan

Omdat we wisten dat KVK een goeie ploeg had wilden we wat laten zien. Het was weer even wennen en we begonnen wat stroef en kwamen daardoor ook achter te staan met 1-0, maar door een fout van KVK konden we met een lange bal op Demi de gelijkmaker binnen gooien 1-1.

Door goed verdedigen van onze kant konden we weer een lange bal gooien en kon Demi haar tweede treffer binnen gooien 1-2, maar door een snelle aanval van KVK was het weer gelijk 2-2.

Na veel gemiste kansen van KVK en Zaamslag was het wachten op het volgende doelpunt maar jammer voor ons viel hij aan de kant van de tegenstander 3-2 en dit was ook de ruststand.

Na een korte rust gingen we het veld weer met goeie moed op. In de tweede helft kregen we een paar redelijke kansen om gelijk te maken maar het lukte niet om te scoren en in de laatste minuten van de wedstrijd gooide KVK het op slot door de 4-2 te scoren.

Maar we hebben goed gespeeld en op naar de volgende

groetjes de D”s

Winst Zaamslag D

De 2e gewonnen wedstrijd in de zaal is een feit!

Zaamslag D speelde 29-3 thuis tegen TOGO. Dankzij fraaie doelpunten van Demi en Jesse won Zaamslag met 4-2 van TOGO! Hierna volgde uiteraard een tractatie van de trainer in de kantine van de sporthal.

Proficiat, goed gedaan jongens en meiden!