Zaamslag 2 – Seolto 4 10-09-2011

Zaamslag 2 – BKC 2

Ondo 4 – Zaamslag 2

Kort verslagje van 18-9

In de verdediging begonnen: Jack, Joris, Erika en Matty en in de aanval startte Pieter, Tobias, Jacqueline en Inge. Na een flitsende eerste aanval knalde Tobias de 1e erin voor ons. Vervolgens ging het gelijk op. Pas na rust weten we binnen een minuut of acht een drietal doelpunten op rij te scoren waardoor we een mooie voorsprong maken. Helaas komt Tobias, na een mooie doorbraak ten val waarna hij geblesseerd het veld moet verlaten (gekneusde enkel). Gerwin valt in en dat doet hij heel erg goed, hij heeft een aantal mooie kansen en draait lekker mee. We winnen met 10-7, natuurlijk verdiend en daar moet op gedronken worden. Snel nog even douchen en ja hoor, achter ons ging de kantine dicht….het zijn ook altijd dezelfde die als laatste naar huis gaan…