Zaamslag C en Blauw-Wit delen de punten na leuke wedstrijd

Het leek wel een uitwedstrijd. Vroeg vertrekken en spelen in Axel omdat de zaal in Terneuzen niet beschikbaar was. Om half 10 klonk het eerste fluitsignaal door scheidsrechter van dienst Mitchel. Afspraak was dat we fel zouden spelen tegen deze niet te onderschatten tegenstander. Dit was gelukkig ook op het veld te zien en we kwamen halverwege de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Hierna scoorde BW tweemaal op rij en zodoende stond het 1-2 bij de rust. Het kon dus nog alle kanten op. We pakten de 2e helft goed op en kwamen weer gelijk. Doordrukken zou je zeggen. Beide ploegen gingen vol voor de winst en kregen hiervoor ook kansen. Uiteindelijk viel de bal nog 2x door de goede en 2x door de verkeerde mand en eindigt de wedstrijd in 4-4. Super resultaat na een mooie wedstrijd. Op naar volgende week. Dan staat de derby tegen Luctor op het programma.