Zaamslag F1 – Volharding F2

Vandaag stond de wedstrijd tegen Volharding op het programma. Dat was toch die wedstrijd met die vele doelpunten? Ja dat klopt! De uitwedstrijd wonnen we met 17-21!

Volharding staat op de tweede plaats, dus het beloofd weer een spannende wedstrijd te worden. Of het deze keer weer zo’n doelpunten regenen zal zijn is nog een verrassing.

Na het startsein van de wedstrijd staat het al snel 0-2 voor Volharding, maar Zaamslag laat zich niet uit het veld slaan en zorgt ervoor dat de stand weer gelijk wordt.

Na een aantal kansen van Volharding, weet Zaamslag nog voor de rust een goede voorsprong te pakken.

Vandaag gaan Ella en Madelief voor de eerste keer een stukje meedoen. Ze hebben donderdag voor het eerst meegetraind met de Fjes en wilden ook graag mee naar de wedstrijd. Hartstikke leuk natuurlijk! Ella begint meteen na de rust en wisselt de laatste 10 minuten met Madelief. Super knap om in zo’n spannende wedstrijd voor de eerste keer mee te doen. Heel goed gedaan meiden!

Uiteindelijk wist Zaamslag met 9-8 de punten te pakken.