Atlas F1 – Zaamslag F1

Vandaag stond onze tweede uitwedstrijd op het programma. Eerst gezellig met z’n allen in de auto en daarna lekker korfballen. 

We begonnen meteen goed aan de wedstrijd en de doelpunten waren bijna niet bij te houden. Het ging mooi gelijk op en allebei de ploegen kregen veel kansen. De kansen werden goed afgemaakt en daardoor konden we na 10 minuten al gaan rusten met een stand van 2-4. 

Ook daarna bleef het doelpunten regenen. Iedereen kreeg de kans om te scoren en er werd weer goed met z’n allen overgespeeld. 

Ook het verdedigen gaat steeds beter. Zelfs toen we 3 punten voor kwamen en de tegenpartij de ‘superspeler’ in mocht zetten. Ineens liepen er niet 4, maar 5 rode shirtjes in het veld. Maar ondanks dat bleven we scoren! 

Met een eindstand van 9 – 14 hebben we de winst me naar Zaamslag genomen.  

Heel goed gedaan jongens en meisjes, jullie coaches zijn trots op jullie! ­čÖé