Zaamslag F1 – BKC F1

De vakantie was nog niet voorbij, maar er stond wel al een wedstrijd op het programma van de Fjes. Een thuiswedstrijd tegen BKC. Om 9.00 uur spelen, dus dat betekent weer vroeg uit bed. 

Eenmaal aangekomen in de zaal bleek dat BKC maar 3 spelers had. Ze wilden wel graag spelen, dus vroegen of we 3 tegen 3 wilden spelen. Dat was natuurlijk prima, maar aangezien wij 2 spelers over hadden, vonden we het een beter idee om iemand van ons mee te laten doen. Dat vond BKC heel fijn en daarom begon Marieke de wedstrijd in een rood shirt. 

Al snel kwam Zaamslag op een 3-0 voorsprong, wat betekende dat de superspeler van BKC er in mocht. Die hadden ze natuurlijk niet, maar wij hadden Sidona nog aan de kant zitten, dus ook zij mocht in een rood shirt spelen vandaag. 

Uiteindelijk was het een hele leuke wedstrijd met veel doelpunten. Ondanks dat BKC maar 3 spelers had, hebben we gewoon 4 tegen 4 gespeeld en heeft ook iedereen van Zaamslag (bijna) een hele wedstrijd gespeeld. Een stukje in een geel shirt en een stukje in een rood shirt. 

Wat fijn dat we elkaar op deze manier kunnen helpen en de wedstrijden toch door kunnen laten gaan!