Seolto A2 – Zaamslag A1 08-12-2018

Zaterdag stond de eeste uitwedstrijd van het zaalseizoen op het programma. Zaamslag begon scherp aan de wedstrijd en het eerste afstandsschot van Mirjam viel gelijk binnen. Ook het tweede schot van de wedstrijd was gelijk raak, dit keer een doelpunt op naam van Maurice.

Na een aantal doelpunten aan beide kanten (waar onder een aantal van Maurice & Jochem), gingen we de rust in met een 5-10 stand. Na rust vielen de doelpunten niet meer zo makkelijk en was de wedstrijd gespeeld, zodat er werd afgefloten bij een 6-12 stand.

We moeten nog iets meer conditie kweken zodat we het uitstekende niveau van de eerste helft ook kunnen volhouden in de tweede helft, maar dit was een prima prestatie van het hele team! Iedereen heeft hard voor de overwinning gewerkt en de punten gingen verdiend mee naar Zaamslag!