Workshop stabiliteit in de sport!

Beste sporters,

In het kader van blessurepreventie organiseer ik woensdag 19 april een workshop over stabiliteit in de sport in de kantine van KV Luctor. Alle trainers en seniorleden van KV Zaamslag, KV Luctor en BKC zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen. De avond begint om 19.30 uur en zal ongeveer 2 uur duren. Het eerste deel zal een theoretisch karakter hebben, waarna we met deze verkegen inzichten op het veld praktisch gaan oefenen. Tussen de theorie en de praktijk is er een korte pauze, waar de mogelijkheid is om een drankje te nuttigen. Voor deze avond vraag ik een bijdrag van 5 euro per persoon.

Geinteresseerd om deze avond bij te wonen? Aanmelding kan door een mail te sturen naar oefentherapierugrecht@gmail.com. Vergeet niet in sportkleding te komen.

Groeten,

Mireille Dobbelaar
Sport & Oefentherapeut Cesar