Expeditie Robinson

Op zaterdag 26 augustus organiseren wij een heuse Expeditie Robinson!! In minimaal 2 teams strijden we tegen elkaar op het strand of in het bos. Er worden verschillende spellen gespeeld, waarbij je zowel geestelijk maar ook vooral lichamelijk wordt uitgedaagd. Los de puzzels op, zorg dat je als eerste over de finish raakt of help je teamgenoten over, op of rond de hindernissen.

Onderschat het niet, het wordt een zware beproeving die een uurtje of 3 duurt! Als afsluiting van een (hopelijk) geslaagde dag steken we de barbecue nog eens aan. Dus neem je zwemspullen en wandelschoenen mee en vergeet ook niet om een setje schone kleding mee te nemen.

We vertrekken aan het begin van de middag vanaf de kantine. Het exacte tijdstip wordt later nog aan je doorgegeven. In de buurt van Groede zal het spel gespeeld worden met aansluitend de barbecue. Je mag ook enkel meedoen met het spel of de barbecue.

Heb jij ook zin om mee te gaan geef je dan voor 5 augustus op bij 1 van de leden van de feestcommissie. De kosten per persoon zijn € 15,00 voor de expeditie en € 10,00 per persoon voor de barbecue inclusief 2 drankjes en je partner mag natuurlijk  ook mee!

Geef je snel op. Wij hebben er zin in!!

De Feestcommissie