KNKV-app

Beste korfballiefhebbers,

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van alle team va KV Zaamslag? Met behulp van de officiële KNKV Wedstrijdzaken app is dit allemaal mogelijk!

KNKV  Wedstrijdzaken, dé korfbal app voor korfballers, toeschouwers , officials én de wedstrijdsecretaris

Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een korfbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van korfbal houdt!

Volg je favoriete spelers, teams of clubs en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dexels.sportlinked.knkv