KV Zaamslag en Corona

KV Zaamslag gaat op slot, alle samenkomsten, trainingen, wedstrijden, kortom alles wat we organiseren, alles is gestaakt in elk geval tot en met 6 april 2020! Aan de persconferentie van vanavond te merken duurt het misschien nog wel veel langer.

De wereld staat op zijn kop. Niets is meer hetzelfde. Ineens staat alles stil. Menselijk contact vermijden, zorg dat het virus niet kan worden overgedragen, organiseer geen ontmoetingen of groepsactiviteiten. We hebben een onzichtbare vijand, maar wel één om flink rekening mee te houden.

Nog even op een rijtje, deze activiteiten gaan daarom ook niet door:

Jaarvergadering 27 maart
Klusdag 4 april
Vrijblijvend trainen op het veld mogen we ook niet meer toestaan, alles moet dicht blijven.
Wat betreft de Paaseierenactie: aangezien het rondbrengen ook niet volgens de richtlijnen is, worden de zakjes eitjes later, als de rust is wedergekeerd, alsnog rondgebracht. Of dit nog voor Pasen is kunnen we natuurlijk niet met zekerheid zeggen. De bestelling is wel al doorgevoerd, dus ze komen wel!

Ontzettend jammer, maar heel erg nodig dat wij ons daaraan houden. Alleen zo kunnen we dat doen wat nodig is en wat goed is voor Nederland.

We houden jullie op de hoogte.

Groet,

Bestuur KV Zaamslag