Start Grote Clubactie

Zaterdag 18 september begint de Grote Clubactie.

Na groot succes van vorig jaar doen we ook dit jaar mee. De jeugdleden van KV Zaamslag krijgen allen een verkoopboekje (uitgezonderd de kangoeroes )en proberen zoveel mogelijk loten te verkopen aan familie, vrienden en bekenden.

Is er niemand aan de deur geweest om loten te verkopen en wil je toch onze vereniging steunen?

Dat kan via de QR-code achterop de speciale bierviltjes in de kantine of vul een formulier in in het verkoopboekje dat klaar ligt in de kantine. ( op de bar ) Ook via deze link: https://lot.clubactie.nl/lot/k.v.-zaamslag/260116 kom je op onze persoonlijke pagina waar je loten kunt kopen.

Alle verkopers veel succes en we hopen op een mooie opbrengst waar we leuke activiteiten van kunnen organiseren en materialen kunnen aanschaffen voor de jeugd.