Oud papier

Hieronder het schema voor het ophalen van het oud papier. Bij verhindering graag onderling ruilen.

Coronarichtlijnen

We zetten op een rijtje wat dat voor de papierinzameling inhoudt:

• Kom naar de locatie waar het ophalen start met eigen vervoer
  • Draag handschoenen bij het inzamelen van het papier
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Naast de chauffeur mag er maximaal 1 persoon in de cabine zitten
  • Was na het inzamelen goed je handen
15 december 2021Inge van ZSandra
19-janErnstMario
16-febErwinMaurice
16-mrtJesseDebby
20-aprPjotrGerwin
18-meiMarcel BJoost
15-junMarcoMarnix
20-julMaudMarja
17-augThamarDaphne
21-sepMitchelJannick
19-oktFritsMike
16-novDaanWim
21-decAnkieMarjan

Hierbij het nieuwe schema voor het oud papier 2022. We streven er naar om elk lid van KV Zaamslag ongeveer 1x per 1,5 a 2 jaar in te plannen om oud papier op te halen. Helaas is het niet altijd mogelijk om iedereen een jaar te laten overslaan. Sommige personen die in 2021 hebben gelopen zullen er helaas in 2022 weer opstaan. We hopen op jullie begrip hiervoor.
Voor het ophalen van het oud papier krijgen we nog steeds een mooie som geld wat we heel goed kunnen gebruiken binnen onze vereniging. Zeker in deze coronatijd, waarbij onze vereniging niet veel inkomsten binnenkrijgt.
Willen jullie a.u.b. de data in jullie agenda zetten en wanneer je niet kunt,  graag onderling ruilen!!! Als er evt geruild wordt, dan graag even doorgeven aan het bestuur, zodat we de lijst kunnen aanpassen. De lijst voor oud-papier kunnen jullie ook vinden op de site van KV.Zaamslag.
Verder nog wat info:

• Verzamelen op 8.00u op het Plein bij van Westen Mannen
  • Veiligheidshesje meenemen.
  • Evt een lunchpakketje en drinken meenemen.
  • In de ochtend doe je de binnenronde (Zaamslag) Dit moet met twee personen
  • In de middag doe je de buitenronde, dit kan eventueel met één persoon.