Archief Seizoen 14/15

Seizoensafsluiting Zaamslag E

Op woensdag 1 juli hebben we met Zaamslag E het korfbalseizoen leuk afgesloten. We zouden verzamelen op het korfbalveld. Iedereen was lekker op tijd, dus konden we snel beginnen aan de fotospeurtocht. Tijdens de speurtocht moesten we door het zoeken van de foto’s de weg vinden en onderweg moesten we ook nog puzzelstukken zoeken. Tijdens het lopen kregen we allemaal een lekker ijsje en wat te drinken. Aan het eind van de speurtocht moesten we de puzzel oplossen en toen stond er een leuke verrassing op ons te wachten: We gingen met z’n allen zwemmen!

Het water was heerlijk en we hadden het erg naar ons zin. Omdat het erg warm was en we graag wat langer in het zwembad wilden blijven, hebben we frietjes laten komen en lekker in het zwembad gegeten. Na het eten konden we nog even zwemmen en omdat het zulk lekker weer was, hebben we de mama’s gebeld om te vragen of we nog wat langer mochten blijven. Het was een erg leuke dag!

Helaas gaan er ook een aantal kinderen stoppen met korfballen. Zij hebben aan het eind van de dag getrakteerd en afscheid genomen. Jammer dat jullie stoppen! Nieck kon er jammer genoeg niet bij zijn vandaag, want hij had al een feestje.

Het was een erg gezellige dag en heel mooi weer. We hebben het seizoen leuk afgesloten en wensen iedereen alvast een fijne vakantie!

Groetjes Sanne, Sanne, Jolijn, Kitty, Nathalie en Daphne

Welkom

We hebben weer een nieuw team genaamd E. Wij (Daphne & Ilona) gaan dit team trainen. We hebben er erg veel zin in. We willen korfbal spelenderwijs aanleren. Naast het korfballen hebben we ook nog allerlei team uitjes.

Wij kunnen nog altijd nieuwe korfbaltalentjes gebruiken. Als je zin hebt om eens te komen kijken of meedoen ben je altijd van harte welkom. We trainen elke donderdag op de korfbalvelden van Zaamslag van 17:45 tot 18:45 uur.

Heeft u nog vragen dan kunt u ons op de volgende manier bereiken.

E- mailadres is: zaamslage2@hotmail.com

Telefoonnummer: 0629261807

Groetjes Daphne en Ilona

Speurtocht E’s

Foto’s Togo E3 – Zaamslag E2

Training 13-03-2014