Swift 5 – Zaamslag 2

De laatste wedstrijd van 2014. Met maar net genoeg spelers uit naar Swift, waar we op het veld glorieus van hebben gewonnen. Vandaag staat er, zien we bij de warming up, een heel ander team. Dat wordt weer hard werken. En dat blijkt waar te zijn. Het wordt Swift heren tegen Zaamslag dames als het gaat om scoren. Swift heeft 1 vak met een lange heer onder de korf en een snelle heer in de punt. Op beiden krijgen we maar moelijk vat.

In het andere vak staat 1 heer die weinig ruimte nodig heeft en het spel ook nog eens goed leest. Daar tegenover staat dat ons dameskwartet zich makkelijk vrij kan maken. Wie is het effici├źntst? Dat blijkt toch Swift te zijn. We hebben alleen met 0 -1 voorgestaan en daarna niet meer. Aan het aantal doelpogingen lag het niet, maar als ze niet vallen houdt het op. 12 – 8 eindstand. Op naar 2015.