Shirts om vereniging te steunen

In samenwerking met het KNKV en Erima zijn er sportshirts ontwikkeld waarmee leden en fans hun vereniging financieel kunnen steunen. Als de leden/fans het speciaal ontwikkelde sportshirt – inclusief verenigingslogo naar keuze – bestellen, doneren ze per shirt vijf euro aan KV Zaamslag. De #stayfit-shirts, die €17,95 euro kosten (exclusief verzendkosten), kunnen besteld worden via de webshop Korfbaltotaal via de volgende link: https://www.korfbaltotaal.nl/products/knkv. Het gaat hierbij om onderstaand ademend Erima sportshirt:

Leuk en tevens weer een nieuw sportshirt!

”Het is mooi om te zien dat onze partners Erima en Korfbaltotaal zich het lot van onze verenigingen aantrekken en zich belangeloos inzetten voor deze actie door tegen kostprijs hun producten en diensten in te zetten. Op deze manier hopen we met elkaar de verenigingen financieel een steuntje in de rug te geven”, aldus Bibi Terlouw van het KNKV (Marketing KNKV, https://www.korfbal.nl/nieuws/steun-jouw-vereniging-met-een-shirt).

PS: Deze actie is zonder winstoogmerk voor korfbaltotaal en Erima